I Kodebyraaet søker vi alltid etter den optimale prosessen. At vi noen gang kommer til å finne den er tvilsomt, men etterhvert som vi tester nye metoder tar vi med oss de beste verktøyene videre. Ett av disse er Event Storming.

Etter vår erfaring bygges gode tjenester kun når designere, utviklere, produkteier og domene-eksperter har samme forståelse av problemet som skal løses. Dette er ikke alltid like lett å få til når alle kommer inn i problemstillingen med ulike forutsetninger og perspektiver. Event Storming løser akkurat det. Alle får tømt hodet for tanker og idéer, før de blir de satt i system i fellesskap. Jobber du med tjenesteutvikling eller andre relaterte oppgaver anbefaler vi å sjekke det ut!

Event Storming er i utgangspunktet laget for grupper som er samlet på samme sted. Når vi har kontorer i Aalesund, Oslo og Legnica byr dette på utfordringer. Maciej, utvikler og systemarkitekt i Kodebyraaet, har skrevet en artikkel som går i dybden på hvordan Event Storming kan avholdes over internett.

 

Les artikkelen hos Medium.